lamai thai massage thai massage forum

Med anledning av att många inlägg i Thaimassage -tråden är av sådan natur att de egentligen borde vara i detta underforum så startar jag. Har varit på massage för första gången på ett halvår. Det var ett ställe i Norrort som var väldigt trevligt. Det jobbade 4 tjejer där och 2 av dom. Salongerna som ägnar sig åt thaimassage står ju som svampar ur jorden nu för tiden. Hemkommen från en två veckors semester möttes jag. Beskrivning. En thaimassage med 3 fräscha rum samt badrum med toalett och dusch. Salongen drivs av Lamai som har lång erfarenhet av. Med anledning av att många inlägg i Thaimassage -tråden är av sådan natur att de egentligen borde vara i detta underforum så startar jag. Rey Wellness Massage, Lamai Beach: See 96 reviews, articles, and 34 photos of Rey Wellness Massage, ranked No.2 on TripAdvisor among 8 attractions in. lamai thai massage thai massage forum

Videos

Thai Cooking Class & Thai Massage in Bangkok Thailand

Lamai thai massage thai massage forum - login

Kandinsky i detta ämne. Som totalupplevelse tycker jag nog att det är bättre att vara bakfull än dragen. See what travelers are saying: Ray 1 Ray 1 Visa allmän profil Skicka ett privat meddelande till Ray 1 Hitta fler inlägg av Ray 1 Hitta alla inlägg av Ray 1 i detta ämne. Fidelio69 Fidelio69 Visa allmän profil Skicka ett privat meddelande till Fidelio69 Hitta fler inlägg av Fidelio69 Hitta alla inlägg av Fidelio69 i detta ämne.

Lamai thai massage thai massage forum - com sex

Ci is a lovely lady Väntade till sen eftermiddag så att jag skall hinna känna mig någorlunda som en mänsklig varelse. Ursprungligen postat av Shalashaska.